Menu BUTIK
 • Dansk
  • English
  • Swedish
  • German
  • Finnish
  • Norwegian Bokmål

Sikkerhed og frihed for handicappede

Med MiniFinder Pico kan du hjælpe handicappede med at få et mere sikkert og selvstændigt hverdagsliv.

Hvis du er handicappet, så ved du alt om de mange udfordringer, der kan være i hverdagen. Der er få, som ikke er (eller har været) i samme situation, som kan forestille sig, hvordan det er. Derfor vil vi introducere dig for en enhed, som kan give dig meget mere frihed og sikkerhed. MiniFinder Pico vil gøre dit liv lettere og mindre begrænset, når du vil se dine venner, shoppe, gå på biblioteket, til lægen eller deltage i andet, der kræver planlægning. MiniFinder Pico er en tracker og en alarm, der forbinder dig med dem, du kender og stoler på, hvis der skulle ske noget. MiniFinder Pico er en lille GPS-tracker og personlig alarm, der holder dig online og konstant forbundet via en app på din mobil eller computer.

 

 

 

 

Konstant kontakt

Hvis du bruger den lille, lette MiniFinder Pico, kan du altid få fat på og tale med den eller de personer, du er forbundet med, hvis der sker noget. Og det fungerer begge veje, så dine kontakter også kan tale med dig. Det bliver supernemt at få hjælp eller at sige, hvis man er forsinket.

Placering (farer aldrig vild!)

Du ved hele tiden præcist hvor, du er, og det gør dem, du er forbundet med også. Du ses let på kortet i appen, og du kan se din position (adresse) inden for 3 meter på din egen mobil. Find adresser, indlæs ruter, find den bedste vej derhen. Se, hvornår du ankommer, og fortæl det til dem, der venter på dig. Giver handicappede mere frihed og mulighed for at være spontane og eventyrlystne. Hvis der er et stop på vejen, så er det også helt fint. Du kan løse situationen ved at holde kontakten.

Alarm

Hvis der sker noget slemt, så tryk på enhedens alarmknap. Din(e) kontaktperson(er) vil blive alarmeret. Indsæt et såkaldt geo-hegn (geofence) på kortet i appen, dvs. markér de områder og ruter, der er sikre. Hvis du, der bærer MiniFinder Pico, bevæger dig udenfor dette hegn, og du selv har en mobil, så modtager du selv alarmen. Din(e) kontaktperson(er) modtager ligeledes alarmer på deres mobil(er). Hvis du, som bruger, falder og er ude af stand til at tale eller svare, så vil din(e) kontaktperson(er) modtage en øjeblikkelig sikkerhedsalarm. Den kan også forbindes med en alarmcentral. For dig, der har svært ved at kommunikere (og eksempelvis ikke kan spørge om vej) eller bevæge dig, kan dette være vejen til bedre sikkerhed og mere frihed! Og hvis der sker en ulykke, så er hjælpen altid tæt på.

For flere brugere

Flere udvalgte kontaktpersoner kan bruge den samme app og få adgang til at se, hvor du er. For eksempel, den person, du bor sammen med, nære slægtninge, venner, plejere osv. Det er som om i alle er forbundet i skyen, online – altid.

 

Hold kontakten

Din besked er blevet sendt.