Menu BUTIK
 • Dansk
  • English
  • Swedish
  • German
  • Finnish
  • Norwegian Bokmål

Sikkerhed for de syge

Sikkerhed for de syge og andre plejemodtagere

Velkommen til en ny og mere sikker verden med MiniFinder. Med MiniFinder Pico kan du gøre livet lettere og mere sikkert for dig selv eller for kære, der er blevet syge eller i gang med genoptræning.

Hvis du bliver syg og immobiliseret, bliver verden i en periode mindre, du kan ikke gøre så meget som normalt, og det er svært at komme rundt. Normale opgaver, så som at tage vare på dig selv, lave mad, købe ind og komme til tiden til aftaler, kan være svært, når man bruger krykker eller kørestol, eller på anden måde har nedsat mobilitet. MiniFinder Pico kan være løsningen.

Trackeren gør det muligt at fjerne “hvad nu hvis”-følelsen, og den holder dig forbundet med dem, du kender og stoler på, hvis der skulle ske noget. Du kan sende alarmer og kommunikere med dem, og de kan finde og hjælpe dig, hvis du har brug for dem. Trackeren fungerer sammen med en app på mobilen eller computeren. Hvis du falder uheldigt og ikke selv kan trykke på alarmknappen, så registrerer MiniFinder Pico stadig, at du er faldet, og der sendes med det samme en automatisk alarm.

 

Konstant kontakt

Med den lille, stilfulde og lette MiniFinder Pico kan du altid få fat på dem, du er tilsluttet til, hvis der sker noget (ved hjælp af tovejskommunikationen). Udvalgte familiemedlemmer eller andre pårørende, f.eks. plejepersonale, kan høre, hvad du vil – og de kan svare.

Placering

Farede du vild på vejen? Er du forsinket til noget? Er der sket noget, så du har brug for hjælp? Dine nødkontakter kan nemt se, hvor du er på kortet i appen. Du skal bare bede om hjælp eller trykke på alarmknappen, og det vil være nemt for dem at hjælpe dig. Meget mere sikkert for dig – og en større følelse af frihed.

Alarm

Det er nemt at indsætte såkaldte geo-fences (geografiske hegn) på kortet i appen, dvs. markere de områder og ruter, der er sikre eller som for eksempel er den bedste vej til hospitalet. Hvis du krydser disse “hegn”, vil din nødkontakt straks modtage en alarm på sin telefon. Hvis du er faret vild og har brug for hjælp, så ved de, hvor du er og kan hjælpe dig. Hvis du er faldet og ikke kan tale, så vil dem, der er forbundet, automatisk modtage en faldalarm.

Hvis du selv har en mobil med appen installeret – og du vil vide præcis, hvor du er – kan du se det på kortet i appen. Du vil også kunne se, hvor du skal gå hen, og du vil modtage en alarmmeddelelse, hvis du bevæger dig væk fra den foruddefinerede rute.

For flere brugere

Flere udvalgte nødkontakter kan have appen installeret på samme tid, med mulighed for at se, hvor du befinder dig. For eksempel dem du bor sammen med, nære slægtninge, venner, sundhedspersonale og andre.

Hold kontakten

Din besked er blevet sendt.