Menu BUTIK
 • Dansk
  • English
  • Swedish
  • German
  • Finnish
  • Norwegian Bokmål

Sikkerhed for børn, unge og aktive mennesker

En ny og mere sikker verden for alle på farten

Velkommen til en ny og mere sikker verden med MiniFinder. Med MiniFinder Pico bliver du bedre i stand til at følge dine børn og teenager og til at kunne være en hjælp for mere eventyrlystne slægtninge. Mountainbikeren, off-pist skiløberen, bjergvandreren … Ekstra sikkerhed for alle, du holder af.

MiniFinder Pico er en lille GPS-tracker, der giver dig mulighed for at være konstant forbundet til brugeren via internettet og en app på din mobil eller computer.

 

 

 

 

 

 

Konstant kontakt

Brugeren af den lille, lette og stilfulde MiniFinder Pico er altid til at få fat på, hvis der sker noget. Du kan tale med personen, barnet eller teenageren – og han eller hun kan svare.

Position

Du kommer altid til at vide, hvor dine børn og teenagere er, eller om der er nogen i nærheden. På kortet i appen kan du med det samme se præcist, hvor MiniFinder Pico-brugeren befinder sig. Hvis et barn bliver væk i et supermarked eller i zoologisk have, så kan den klare det. Er teenageren til fest og har brug for en afhentning? Er den vilde unge eventyrer styrtet på cykelbanen? Er den store fisker gået på grund med sin fiskerbåd? Hvor blev løberen af? Med MiniFinder GPS-tracker kan du være tæt på dine nærmeste på en helt ny måde.

 

Alarm

Opret de såkaldte geofences (geografisk hegn) på kortet, dvs. markér de områder og ruter, der er sikre. Hvis brugeren af MiniFinder Pico krydser disse hegn, så får du straks en alarm på din mobil. Hvis din teenager støder på problemer om aftenen, så er der en række alarmfunktioner. Overhøringsfunktion, alarmknap og endda en faldalarm, der automatisk aktiveres, hvis der er en, der er faldet og ikke selv kan kalde på hjælp.

Til flere brugere

Der kan være flere brugere af appen på samme tid, som alle har adgang til at se, hvor brugeren af MiniFinder Pico befinder sig. For eksempel en person, du bor sammen med, børnehavepersonale, forældre, bedsteforældre og andre. Og både børn og teenagere kan have bonusforældre, der gerne vil have en samtidig forbindelse til deres børn og teenagere! Eventyrere findes i alle aldre, og alle, der ikke har lyst til at være helt alene derude, vil følge sig bedre tilpas og mere sikre med MiniFinder Pico i deres lomme.

 

 

Hold kontakten

Din besked er blevet sendt.