Menu BUTIK
 • Dansk
  • English
  • Swedish
  • German
  • Finnish
  • Norwegian Bokmål

Personalebeskyttelse i sikkerhedssektoren

Sikkerhedsarbejde – mere effektivt og mere sikkert med koordineret GPS-sporing

Hele enheder og individuelle medarbejdere udstyret med MiniFinder Pico kan få et betydeligt øget niveau af sikkerhed og effektivitet i deres daglige arbejde. De diskrete GPS-trackere – som ofte benyttes af førende sikkerhedsfirmaer og af politiet – giver en god understøttelse under vanskelige operationer og patruljearbejde i højrisikoområder. Se også vores MiniFinder Zepto, en GPS-sporingsenhed, der er særligt velegnet til køretøjer.

 

 

 

 

 

 

Position

Med MiniFinder Pico kan du GPS-spore dine medarbejdere nøjagtigt på kortet døgnet rundt. I den brugervenlige computer- og mobilapp er det muligt at oprette et digitalt hegn, som angiver, hvilke områder eller ruter der er sikre. Hvis personen (eller teamet) bevæger sig uden for disse områder, modtager du en direkte e-mail eller sms. Det er uundværligt at kunne tjekke op på sine folks placering, når man har medarbejdere, der arbejder i usikre områder eller under risikable forhold.

Alarm

I tilfælde af en hændelse kan MiniFinder Pico-brugeren trykke på alarmknappen. Den ansvarshavende kontaktperson modtager med det samme en SMS eller e-mail. Alarmen kan også sendes til en alarmcentral. MiniFinder Pico sender en særlig automatisk alarm, hvis din medarbejder falder om og er ude af stand til at reagere (fx. ved et angreb, skud eller andre hændelser). Denne alarm kan også tilsluttes direkte til en alarmcentral.

 

Kommuniker

Med MiniFinder Pico kan du kan kommunikere direkte med dit team, og de kan hver især få fat på dig, den ansvarshavende. To-vejslyd gør det også muligt, i følsomme situationer, at overhøre alt hvad der sker uden at tale. MiniFinder Pico giver en klar lydoverførsel, hvis nogen skriger, et køretøj kører galt, hvis noget bliver beskadiget, hvis der høres skud, er omgivende støj osv. En person kan skjult lytte med på en samtale. Overvågning eller forfølgelse af en person bliver også nemmere.

Multi-kontrol

Hele holdet kan interagere, se hinanden i appen, se alarmer, kommunikere og overhøre. Andre autoriserede parter, for eksempel de ansvarshavende personer i andre enheder eller et backup-team, kan bruge appen samtidigt, og de kan alle se, hvor hver af de andre personer befinder sig. Alle i samme arbejdsgruppe kan parres med ansvarshavende medarbejdere, andre patruljerende kollegaer mv.

 

 

Hold kontakten

Din besked er blevet sendt.