Menu BUTIK
 • Dansk
  • English
  • Swedish
  • German
  • Finnish
  • Norwegian Bokmål

Erhvervsløsninger

Personlig sikkerhed, når du arbejder alene eller i højrisikojobs

MiniFinder Pico holder de medarbejdere sikre, som arbejder alene eller i højrisikojobs. Benytter du dig af servicemedarbejdere eller håndværkere, der ofte arbejder alene i farlige miljøer? Er du professionel jæger, som arbejder sent i øde områder på udkig efter såret vildt? Arbejder du inden for sikkerhedsbranchen som vagt, bodyguard, værge, politibetjent eller i en myndighed med potentielt farlige kunder? Hos de sociale myndigheder, i fængsler, asylcentre, psykiatriske afdelinger mv. Har du kollegaer, der arbejder med risikofyldt arbejde, som brandmænd eller redningspersonale? Eller er du selv udsat for trusler i dit private liv? Teknologien ved navn IoT, Things of Things, giver dig nye måder, hvorpå du kan sikre, at folk altid er forbundet. Et område som vi i MiniFinder har mange års erfaring indenfor, og hvor vi tilbyder mange slags løsninger.

 

 

I så fald er MiniFinder Pico en ganske lille investering, der giver dig rigtig meget beskyttelse til gengæld. Batteriet holder i cirka 7 dage. Så genoplader du det. Den er lille, diskret og holdbar. Her kan du se, hvad MiniFinder Pico kan gøre:

Overhøring

I risikosituationer kan overvågningspersonale vælge at bruge overhøringsfunktionen. MiniFinder Pico-brugeren forbliver tavs eller kommunikerer ikke med overvågningen, men i den anden ende, kan man overhøre alt, hvad der foregår i nærheden af brugeren.

Alarm

Med MiniFinder Pico modtager du straks en automatisk alarm, hvis brugeren er faldet, og den sendes direkte til din smartphone eller til en alarmcentral. Der kan være flere autoriserede personer forbundet til samme bruger.

Position

Takket være GPS-sporingen kan du se præcis hvor, MiniFinder Pico-brugeren befinder sig. I en brugervenlig app til computer og smartphone kan du indsætte et såkaldt digitalt hegn (geofence) på et kort og dermed definere sikre områder eller ruter. Hvis personen krydser dette hegn, modtager du en direkte e-mail eller sms. Du kan også GPS-spore MiniFinder Pico-bæreren præcist på kortet, døgnet rundt.
På enheden er der også en alarmknap, som MiniFinder Pico-brugeren kan trykke på, hvis der er sket noget.

Kommuniker

Med MiniFinder Pico kan du kommunikere direkte med brugeren. Brugeren kan føle sig mere sikker – ved at være i stand til at kalde på hjælp, hvis der er brug for det.

Multi-kontrol

Flere autoriserede brugere kan bruge appen samtidig og få de samme oplysninger.

Hold kontakten

Din besked er blevet sendt.