Menu BUTIK
 • Dansk
  • English
  • Swedish
  • German
  • Finnish
  • Norwegian Bokmål

Beskyttelse for mennesker, der er truet

Livet som privat eller offentlig person, der lever med trusler, er ekstremt stressende.

MiniFinder Pico giver alle, der lever i en sådan situation, en helt ny oplevelse af sikkerhed og større frihed. Der er sjældent ressourcer til at beskytte og overvåge en eller flere truede personer i tilstrækkelig grad. Men sikkerhedsfolk kan være til langt større hjælp, hvis personen bærer en GPS-tracker.

Position

Med GPS-sporing kan sikkerhedspersonalet se præcis, hvor den person, der har behov for beskyttelse, befinder sig (objektet) i en brugervenlig app til computer eller mobil. Du kan oprette et såkaldt digitalt hegn (geofence) på kortet og definere hvilke områder eller ruter der er sikre. Hvis objektet bevæger sig uden for disse områder (eller forsvinder), modtager de sikkerhedsansvarlige med det samme en alarm (en e-mail eller en SMS-besked). De kan også GPS-spore den person, der har brug for beskyttelse, præcist på kortet, døgnet rundt og overalt.

 

Alarm

Hvis der er sket noget, kan objektet selv slå alarm og sikkerhedspersonalet kan skride til handling. MiniFinder Pico genererer automatisk en alarm, hvis objektet/personen falder til jorden. Alarmen går direkte til den sikkerhedsansvarliges mobiltelefon. Andre, som er autoriserede til det, kan være forbundet med personen på samme tid. På MiniFinder Pico er der en alarmknap, som objektet selv kan trykke på, hvis der skulle ske noget. Denne alarm kan kobles direkte til en alarmcentral.

Lydovervågning

Med MiniFinder Pico kan du være i direkte kontakt med objektet. Tovejs-lydfunktionen gør det i følsomme situationer muligt at overhøre, hvad der sker, uden at sige noget. MiniFinder Pico giver en klar lydoverførsel, hvis nogen skriger, hvis et køretøj kører galt, hvis noget bliver beskadiget, hvis der høres skud, er omgivende støj osv.

Multi-kontrol

Flere kan have appen kørende på samme tid (på en smartphone eller en computer), hvis de har ret til at se, hvor beskyttelsesobjektet befinder sig. Både slægtninge, værger og sikkerhedspersonale.

 

 

 

Hold kontakten

Din besked er blevet sendt.