Menu BUTIK
 • Dansk
  • English
  • Swedish
  • German
  • Finnish
  • Norwegian Bokmål

Beskyttelse af folk der arbejder alene

Er du ene mand på nattevagten eller på krævende opgaver i dagtimerne?

Det kan være risikabelt at arbejde alene om natten eller på krævende opgaver om dagen. MiniFinder Pico giver dig en helt ny form for sikkerhed. I usikre omgivelser eller under vanskelige arbejdsvilkår, hvis dine kolleger risikerer at blive udsat for vold eller hvis de arbejder i afsondrede områder eller måske har nattevagter alene.

Position

Med GPS-sporing kan du se præcis hvor, dine medarbejdere er, og du kan vejlede dem, hvis der opstår problemer. I en simpel computer- og mobilapp kan du oprette et digitalt hegn (geofence) på et kort, som angiver hvilke områder eller ruter, der er sikre. Hvis din medarbejder bevæger sig uden for disse områder, vil du modtage en direkte email eller en SMS-besked. Ved udkald kan du GPS-spore dine medarbejdere præcist på kortet, døgnet rundt og overalt, hvilket gør det nemt at ringe til den nærmeste medarbejder for at tage ud til opgaven.

 

Alarm

Hvis der sker noget, kan medarbejderen få fat på dig og orientere dig om situationen. Med MiniFinder Pico modtager du automatisk en alarm, hvis personen er faldet og ikke kan ringe efter hjælp. Auto-alarmen sendes til din mobil. Der kan være flere forskellige personer forbundet til samme medarbejder. Kollegaer kan forbinde med hinanden eller med ledelsen under en opgave. MiniFinder Pico har også en alarmknap, som medarbejderen selv kan trykke på i tilfælde af en nødsituation. Alarmer kan forbindes direkte med en alarmcentral.

 

 

 

 

Lydovervågning

Med MiniFinder Pico GPS-trackeren kan du holde kontakten direkte med dine medarbejdere. Ikke bare ved at tale. Aflytningsfunktionen gør det muligt at overhøre hvad der sker i følsomme situationer. Du kan nemt høre det, hvis nogen skriger, et køretøj kører galt, noget bliver beskadiget, hvis der lyder skud, er omgivende støj osv.

Multi-forbindelse

Flere autoriserede brugere kan bruge appen samtidigt og se, hvor medarbejderen befinder sig. Både andre kolleger og sikkerhedspersonale.

 

 

 

Hold kontakten

Din besked er blevet sendt.