Menu BUTIK
 • Dansk
  • English
  • Swedish
  • German
  • Finnish
  • Norwegian Bokmål

Ældre mennesker

Velkommen til en større og mere sikker verden for ældre mennesker

Efterhånden som vi bliver ældre, bliver verden på forskellige måder også mindre. Vi kan ikke gøre så meget som før, og livet går langsommere. Nedsat fysisk eller mental mobilitet bliver til normale dele af livet. Men måske har du ikke lyst til at flytte på plejehjem endnu. Du vil gerne mødes med venner og deltage i aktiviteter, men du (og dine pårørende) har heller ikke lyst til at bekymre sig om “hvad nu hvis”.

Det er der en smart løsning på. Med MiniFinder Pico kan du hjælpe dig selv eller andre ældre mennesker med at få en mere sikker og mere uafhængig hver dag. Den lille, lette GPS-tracker gør det muligt for dine pårørende at holde sig i kontakt med dig, og for at du kan komme i kontakt med dem på en helt ny måde.

Trackeren er fungerer samtidig som en lille personlig alarm, der er knyttet til modtagere, du kender og stoler på – hvis uheldet skulle være ude, og der sker noget. Den, du vælger som modtager, kan nemt spore, snakke, holde kontakten og modtage alarmer fra dig via en app på deres mobil(er) eller computer(e).

 

Konstant kontakt

Ved at bruge den lille, stilfulde, lette MiniFinder Pico, kan du altid få hjælp, hvis der sker noget. Du kan tale med alle, der er forbundet til den – og han eller hun kan svare.

Position

Hvis du bruger en MiniFinder Pico, vil de personer, du er forbundet med, til enhver tid kunne se præcis, hvor du er på et kort i appen. Hvis din bil går i stykker, hvis du falder slemt eller kommer til skade. Hvis du farer vild i skoven. Hvis du er en lidt ældre eventyrer på rundrejse i Tibet. Uanset hvilken assistance, du har brug for, kan du blive fundet, ligegyldigt hvor du er.

 

 

Alarm

Hvis du er tilsluttet til en person med MiniFinder Pico, kan du indsætte et såkaldt geo-hegn (geofence) på kortet i appen, dvs. markere de områder og ruter, der er sikre. Hvis den der bærer MiniFinder Pico-enheden bevæger sig udenfor disse “hegn”, vil du straks modtage en alarm på din mobil. Hvis brugeren falder og er ude af stand til at tale, så modtager du en automatisk alarm. Og du kan altid kontakte personen, snakke og/eller overhøre, hvad der foregår i nærheden ved hjælp af dual audio-funktionen. Den person, der bærer MiniFinder, kan også bruge alarmknappen efter behov.

Til flere brugere

Der kan være flere (nære slægtninge, venner, venner, plejere, hushjælp osv.) tilkoblet den samme app med adgang til at se, hvor brugeren af MiniFinder Pico befinder sig.

 

 

Hold kontakten

Din besked er blevet sendt.