Menu BUTIK
 • Dansk
  • English
  • Swedish
  • German
  • Finnish
  • Norwegian Bokmål

Personlig sikkerhed

En redningskrans til alle, der lever med risici og trusler i deres hverdag.

Med MiniFinder Pico kan du blive livlinen for alle de mennesker, der måske har brug for ekstra sikkerhed i deres liv: børn, teenagere, mennesker, der lever under trusler, ældre mennesker, folk arbejder alene (måske i en lille butik eller på en tankstation) og så videre. Det er også en sikker løsning til bjergvandrere, skiløbere og eventyrlystne mennesker generelt.

MiniFinder Pico er en lille GPS-tracker, der giver brugeren muligheden for at være forbundet med den eller de person(er), som han eller hun ønsker, for eksempel familiemedlemmer, sikkerhedspersonale eller en alarmcentral, via en app på deres smartphone. MiniFinder Pico-enheden har et af markedets stærkeste batterier, det er genopladeligt og holder til aktiv brug i mindst 7 dage. Enhver, der bærer den lille og lette MiniFinder Pico, kan altid være sikker på at kunne alarmere og kommunikere med pårørende, hvis der sker noget.

Den, der får alarmen, kan se præcis hvor, brugeren af enheden er placeret på et kort i appen. En såkaldt faldalarm lyder, selvom den faldne person ikke selv kan aktivere den. Det er en måde at være forbundet på i skyen. Alt dette er en del af den teknologi, der kendes som IoT, Internet of Things. Et område, som vi hos MiniFinder har mange års erfaring indenfor, og hvor vi tilbyder kvalitetsprodukter, der virkelig virker.

Hold kontakten

Din besked er blevet sendt.