Menu BUTIK
 • Dansk
  • English
  • Swedish
  • German
  • Finnish
  • Norwegian Bokmål

Tyveri-udsatte værdigenstande

Har du ting, der har brug for tyverisikring? Rejser du meget og vil du ikke risikere, at dine værdigenstande forsvinder undervejs? Eller har du værdigenstande derhjemme? Sørg for at placere en lille MiniFinder Pico på et diskret sted, så har du fuld kontrol og dine værdigenstande og hvor de befinder sig. Dette effektive og holdbare lille stykke GPS-udstyr holder styr på dem.

Uanset om du vil beskytte en lille juvelæske, golftaske, bærbar computer, kuffert, ski, dyrt professionelt værktøj eller en hel container. Du skal bare indstille alarmfunktionerne korrekt i den medfølgende app, så vil du blive underrettet via din smartphone eller computer, i samme øjeblik en person forsøger at fjerne noget, der tilhører dig (eller hvis det bare bliver forvekslet og/eller sat et forkert sted).

 

 

 

Hvis noget bliver stjålet fra din bil, fra dit hjem, fra kontoret, så vupti, let at finde det igen! Alarmen går i gang, med det samme dine værdigenstande krydser et geofence eller de ruter, du har defineret på kortet i den vedhæftede app. Og du kan se præcis, hvor de er. Du kan hurtigt udelukke tilfældigheder, hvis dine værdier for eksempel er på det forkerte sted uden onde hensigter, eller hvis du bare har glemt dem et sted. Hvis du for eksempel er ude at rejse, så kan du bare kontakte lufthavnen og bede dem returnere din bagage. “Værdigenstande” kan selvfølgelig være mange ting. Men for MiniFinder Pico er det ligegyldigt, om du har knyttet den til din tegnebog, sat den på dine nye solceller, på et pengeskab eller på en hel værditransport.

 

Placering

Med MiniFinder Pico kan du se præcis, hvor dine værdigenstande befinder sig. I en brugervenlig computer- og mobilapp kan du oprette et digitalt hegn (geofence) på et kort, som angiver hvilke områder eller ruter, der er sikre. Hvis dine ting “bevæger sig” uden for disse områder, vil du straks modtage en alarm i form af en e-mail eller en SMS-besked. Du kan spore alt, der kan flyttes, præcist på kortet, døgnet rundt og overalt.

Alarm

Hvis nogen har stjålet dine værdigenstande, kan du straks træffe de nødvendige foranstaltninger. MiniFinder Pico-alarmen går i gang i samme øjeblik, den bevæger sig uden for den angivne zone. Du modtager straks en SMS eller e-mail og kan træffe de nødvendige foranstaltninger. Du kan også forbinde MiniFinder direkte til en alarmcentral.

 

Kommuniker

Med GPS Tracker MiniFinder Pico kan du høre, hvad der foregår, der hvor dine værdigenstande befinder sig. Muligheden for tovejskommunikation gør det muligt at lytte med på, hvad der sker med dine ejendele i alle mulige situationer. MiniFinder Pico giver en god lydoverførsel, hvis der er nogen i nærheden, der skriger, hvis et køretøj kører galt, hvis der sker skader, skud, støj osv.

Til flere brugere

Flere autoriserede brugere kan bruge appen og være koblet på samme MiniFinder Pico-enhed med adgang til at se, hvor dine ting befinder sig. Både dig selv, dine nærmeste og, for eksempel, alarmcentralen eller politiet.

 

Hold kontakten

Din besked er blevet sendt.