Menu BUTIK
 • Dansk
  • English
  • Swedish
  • German
  • Finnish
  • Norwegian Bokmål

Sikkerhed

MiniFinder giver øget sikkerheden for alt og alle

Velkommen til en ny og sikrere verden med MiniFinder. MiniFinder Pico er en mobil person- og sikkerhedsalarm, der giver et helt nyt niveau af sikkerhed for mennesker, der bor eller arbejder med høje risici og under trusler. En lille GPS-tracker baseret på den seneste teknologi gør det muligt for kontaktpersoner, sikkerhedspersonale eller retshåndhævende myndigheder at holde kontakten med bæreren af GPS-trackeren via internettet og en app på en almindelig smartphone eller computer.

MiniFinder Pico er en lille, diskret og brugervenlig GPS-tracker. En redningskrans for den, der bruger den. Enheden har en alarmknap, tovejskommunikation og forbindelse til en multifunktionel app. Sæt enheden på brugeren. MiniFinder Pico giver dig derefter et aktivt link til skyen, som giver autoriserede personer mulighed for til enhver tid at se præcis hvor, den person, der har behov for beskyttelse, befinder sig. De får straks at vide, hvis personen ikke er på det rigtige sted.

Du får automatisk en alarm, hvis brugeren af MiniFinder Pico-enheden falder om og ikke kan bruge alarmknappen. Du kan overhøre, hvad der sker, og du kan kommunikere med personen. Du kan også sende akut lægehjælp, hvis det er nødvendigt. Forskellige autoriserede kontaktpersoner kan få adgang til at overvåge den person, der har brug for beskyttelse.

 

Hold kontakten

Din besked er blevet sendt.