Menu BUTIK
 • Dansk
  • English
  • Swedish
  • German
  • Finnish
  • Norwegian Bokmål

Trafikstyring

Hold styr på enhver form for gods, varer eller leverancer

GPS-sporing af fragt, containere eller transporter med MiniFinder Zepto giver dig de elektroniske data, du har brug for, til at bedrive trafikstyring i verdensklasse. Transportørerne kan få detaljerede ruteanvisninger i realtid, samt trafik- og vejrmeldinger, så der sikres optimal ruteføring. Omplanlægning på grund af uforudsete forhindringer eller hændelser langs ruten bliver lettere. Køretøjsstatus, slid på dele, brændstofforbrug mv kan også løbende spores. Forbedret servicetilrettelæggelse og minimering af køretøjernes nedetid og livscyklusomkostninger.

Kundetilfredsheden øges som en konsekvens af den forbedrede leveringseffektivitet og den effektive deling af sporingsoplysninger (status på transporten eller lasten). Men det er bare begyndelsen. Der er mange flere fordele:

 

GPS-sporing er med til at automatisere processen med at udforme leveringsnotater og forsendelsesdokumenter, hvilket forenkler logistikprocesser som OSB (order-stock billing) og hele ideen bag konstant forbedring og kvalitetsstyring. Det understøtter samtidig kvalitetssikringsprocessen. Fragthåndtering er en kompleks proces.

For at minimere forsendelsesomkostningerne forsøger smarte virksomheder i logistikbranchen at fylde lastbilerne, der er tomme på returruter, og at interagere med forskellige underleverandører for at finde de laveste fragtpriser eller hurtigste ruter afhængigt af kundens ønsker.

Allerede når varerne lastes, udarbejdes der en optimeringsplan for lastning af varerne både på pallen og i containeren (såkaldt lastoptimering). Det afgør, hvad der skal lastes først (leveres sidst) og lastes sidst (leveres først), hvilket både sparer tid og plads. Hele håndteringen understøttes af GPS-sporingen MiniFinder Zepto.

 

 

Hold kontakten

Din besked er blevet sendt.