Menu BUTIK
 • Dansk
  • English
  • Swedish
  • German
  • Finnish
  • Norwegian Bokmål

Godssporing

Hold styr på enhver form for gods, varer eller andre leverancer

GPS-sporing er en uvurderlig hjælp til asset optimization, da det holder styr på gods og kan medvirke til at finde det igen, hvis det bliver væk. For eksempel på grund af ulykker eller tyveri, eller simpelthen fordi det bliver lastet forkert eller bliver forsinket. Sidstnævnte kan skyldes “tilbageholdte” trailere (strejker, terrorhandlinger, trafikpropper, vejrforhold).

En container kan “blive fanget” på den forkerte trailer, i et forkert lager, i en havn, på en båd eller i en terminal. Uanset årsagen, skal du vide, om containerne stadig er der, om den er beskadiget, eller om den kan opbevares. Når den er fundet, kan der beregnes nye ankomsttider, og både transportør og slutkunde får et bedre beslutningsgrundlag i forhold til de videre foranstaltninger, der evt. skal træffes. Fakturaer skal muligvis stoppes, forsikringssager startes.

 

 

 

– Godshåndtering med GPS-trackere har medført lidt af en revolution indenfor fragt- og transportindustrien. Alle, der håndterer gods, pakker og andre værditransporter, har nu adgang til et fantastisk værktøj, der kan være med til at optimere deres forretning. MiniFinder Zepto er verdens mindste GPS-tracker. Den forbinder dine køretøjer gennem diagnosticeringsporten til en app og en server, hvor transporthistorikken og meget mere bliver gemt. Den vejer kun 35 gram og er meget nem at installere.

MiniFinder Zepto giver dig en diskret måde at indsamle informationer på; geografiske placeringer, kørsels- og køretøjsdata! Alt dette er en del af den teknologi, der kendes som IoT, Internet of Things. Det handler om at tilføje en ny dimension til brugen af vores køretøjer og ting. Et område som vi i MiniFinder har mange års erfaring indenfor. Vi sælger og servicerer kun højkvalitetsprodukter, som virker.

 

 

Hold kontakten

Din besked er blevet sendt.