Menu BUTIK
 • Dansk
  • English
  • Swedish
  • German
  • Finnish
  • Norwegian Bokmål

Logistik

Gør din logistikvirksomhed mere strømlinet – langt foran gårsdagens begrænsninger

GPS-tracking med MiniFinder Zepto kan forbedre din logistik mere, end du troede muligt. Det har aldrig været nemmere at holde styr på godset. Du vil få detaljerede retningsanvisninger samt trafik- og vejrmeldinger for at sikre optimal ruteplanlægning, både for chaufføren og for trafikstyringen.

Kundetilfredsheden øges som en konsekvens af den forbedrede leveringseffektivitet og den effektive deling af sporingsoplysninger (status på transporten eller godset).

GPS-sporing er med til at automatisere processen med at udforme leveringsnotater og forsendelsesdokumenter, hvilket forenkler logistikprocesser som OSB (order-stock billing) og hele ideen bag konstant forbedring og kvalitetsstyring. Det understøtter samtidig kvalitetssikringsprocessen.

 

 

Fragthåndtering er en kompleks proces. For at minimere forsendelsesomkostningerne forsøger smarte virksomheder i logistikbranchen at fylde lastbilerne, der er tomme på returruter, og at interagere med forskellige underleverandører for at finde de laveste fragtpriser eller hurtigste ruter afhængigt af kundens ønsker.

Allerede når varerne lastes, udarbejdes der en optimeringsplan for lastning af varerne både på pallen og i containeren (såkaldt lastoptimering).
Hvad skal lastes først og sidst, så der spares tid og plads. Hele denne håndtering muliggøres af GPS-tracking med MiniFinder Zepto.

Hold kontakten

Din besked er blevet sendt.