Menu BUTIK
 • Dansk
  • English
  • Swedish
  • German
  • Finnish
  • Norwegian Bokmål

Kørejournal

Brug mere tid på at køre – og mindre på administration

Er din bil på din arbejdsplads? Skal du køre meget som led i dit arbejde? Synes du, det er træls at skulle udfylde kørejournaler og klare andre tidskrævende administrative opgaver? Virksomheder, der beskæftiger sig med udlejningsbiler, lastbiler mv, taxachauffører og alle andre, der ønsker elektroniske kørejournaler – MiniFinder Zepto giver dig det og meget mere!

Chaufføren behøver ikke bruge tid på at skrive manuelle kørejournaler, men kan i stedet fokusere på kørslen.

Kørejournalen forenkler virksomhedens administration, som f.eks. fakturering, brændstofforbrug, rejseafregninger og lønforvaltning. Alle oplysninger kan vises i konsoliderede rapporter, der forbedrer beslutningstagningen. Enheden er godkendt af de svenske skattemyndigheder.

Hvis der er krav om, at der rapporteres data om hvem, der har kørt, hvor længe og hvornår, så leverer MiniFinder Zepto den påkrævede føreridentifikation og de øvrige data uden besvær.

Den fakturaansvarlige modtager data fra kørejournalen og kan nemt sikre, at fakturaoplysningerne er korrekte, samt oprette korrekte fakturaer og leveringsnotater for hver kunde.

Takket være kørejournalen og andre måledata fra MiniFinder Zepto kan den vedligeholdelsesansvarlige lettere spore hvert køretøj i flåden og analysere på omkostninger til service og reparation, kontrollere miljøudslip og optimere tiden.

 

 

Hold kontakten

Din besked er blevet sendt.