Menu BUTIK
 • Dansk
  • English
  • Swedish
  • German
  • Finnish
  • Norwegian Bokmål

Anti-tyveri

MiniFinder Zepto overvåger dit køretøj døgnet rundt!

GPS-sporing minimerer risikoen for tyveri. Med MiniFinder Zepto overvåges dit køretøj konstant, uanset hvor det er, og hvem der kører det. Hvis føreren af køretøjet tager en forkert rute, forsinkes eller køretøjet rent faktisk bliver stjålet, så det afviger fra den planlagte rute, så genereres der med det samme en alarm.

Som ejer eller ansvarlig for overvågning modtager du med det samme denne alarm på din smartphone eller computer. Du kan se køretøjets nøjagtige placering i appen, og du kan spore det i realtid. Efter at have fundet og fået køretøjet tilbage, bliver opfølgning, kundeklager og selv forsikringssager nemmere at håndtere, da rutehistorikken er gemt sammen med detaljerede oplysninger om, hvad der er sket.

 

 

 

MiniFinder Zepto er ikke bare en stor hjælp til at genfinde et stjålet køretøj. Hvis køretøjet har været impliceret i en ulykke, er gået i stå (tekniske fejl), faret vild eller er blevet forsinket af strejker, terror, trafikpropper, eller dårligt vejr, så får du det straks at vide. De løbende oplysninger, du modtager, gør det muligt at beregne nye ankomsttider. Både dig, som er ansvarlig for køretøjet, og din kunde (eller andre relevante) får et bedre grundlag for at handle og træffe beslutninger.

Måske er der brug for en servicevogn eller et reservekøretøj. Fakturaer skal muligvis stoppes og forsikringssager startes. Dine kunder får en meget bedre service, og du får et godt ry!

 

 

Hold kontakten

Din besked er blevet sendt.