Menu BUTIK
 • Dansk
  • English
  • Swedish
  • German
  • Finnish
  • Norwegian Bokmål

Køretøjer

MiniFinder i dit køretøj – en firedimensionel køreoplevelse

Velkommen til en ny, sikrere og mere effektiv verden for køretøjer med MiniFinder. MiniFinder Zepto er en lille GPS-tracker, der kan give dig alt fra tyverisikring til flådestyring, elektroniske kørejournaler, kørselsstatistikker, status på køretøjets tilstand, brændstofforbrug, oplysninger om hurtigste rutevalg under hensyntagen til trafikpropper, ulykker eller omkørsler og meget mere.

Eksempelvis kan MiniFinder Zepto tilbyde dig digitale løsninger til kørejournaler, transportstyring, bygge- og anlægsteknik, GPS-sporing, arbejdsstyring, økonomistyring og miljøbeskyttelse, sikkerhed og alarmer, køretøjsinspektion mv.

MiniFinder Zepto er en professionel GPS-sender (GPS-tracker), der muliggør sporing og overvågning af køretøjer til virksomheder, offentlige myndigheder og enkeltpersoner. Med MiniFinder Zepto er det nemt at spore ethvert køretøj, der har brug for overvågning og tyverisikring. MiniFinder Zepto kan også udføre og vise køretøjets servicestatus i realtid. Alle historiske data om kørsel og vedligeholdelse opbevares på en server, som alle autoriserede brugere kan oprette forbindelse til via en brugervenlig app. Her kan du kontrollere, hvornår og hvor køretøjet er blevet brugt, kørselsafstande, retninger, højder (over havets overflade), tider og datoer. Alt hvad du behøver for at lette den daglige drift, ruteplanlægning, give feedback til chaufføren, statusovervågning, serviceplanlægning, omkostningsovervågning, fakturering mv.

Hold kontakten

Din besked er blevet sendt.