Menu BUTIK
 • Dansk
  • English
  • Swedish
  • German
  • Finnish
  • Norwegian Bokmål

Katte

Sådan holder du øje med en flot og egenrådig kat!

Er det overhovedet muligt hele tiden at holde styr på en flot og egenrådig kat? Helt bestemt! Med MiniFinder Atto, en af markedets mindste, letteste og mest robuste GPR-trackere, vil livet med din kat blive mere sikkert og sjovt, samtidig med at du får mere kontrol og katten mere frihed.

Enheden vejer bare 36 gram og er 7 centimeter i diameter, så din ven bliver ikke generet af den, når den har den i sit halsbånd. Via enheden er din kat forbundet med dig via en app, der fungerer over internettet på din mobil eller computer.

Katte er nomader, de har jagtområder og usynlige skjulesteder. Eller havde. MiniFinder Atto åbner op for helt nye måder at holde styr på, hvor din katteven er, hvor den har været, og hvis noget er galt med den.

 
 

Konstant kontakt

Via MiniFinder Atto kan du høre din kat, og hvad der sker omkring den. Du kan også tale med katten (to-vejslyd). Der er tilmed eksempler på katte med MiniFinder Atto, der reagerer på fjernopkald fra ejeren og kommer hjem. Hvis du overhører, at der faktisk er sket et uheld, så kan din stemme berolige katten, og du kan hjælpe den. Det er muligt at have en direkte kontakt med mennesker i nærheden, som kan fortælle mere om, hvad der er sket og som kan hjælpe.

Hvor blev min kat af?

Hvis din kat forsvinder, kan du se præcis, hvor den er gået hen, som en bevægelig prik i realtid på kortet i appen, og meget mere præcist end med en almindelig GPS i en bil. Du kan også se, hvilke veje dit kæledyr er gået, samt hvilken afstand og hvornår i en log.

Alarm

Indsæt såkaldte geofences (geografiske “hegn”) på kortet, dvs. markér de zoner, der er sikre. Hvis din kat krydser disse “hegn”, modtager du straks en alarm på din mobil eller computer. Hvis katten bliver såret, forsvinder eller bliver stjålet, eller hvis katten er hoppet ind i en anden persons bil, kan du hurtigt finde den og løse situationen.

For flere brugere

Hvis du giver tilladelse til det, kan flere mennesker anvende appen samtidig til at se, hvor din kat er. Alle i familien, opdrætteren, en ven der passer din kat, når du er væk … Aldrig før har det været muligt at holde øje med en kat, sådan som du kan det med MiniFinder Atto?

Hold kontakten

Din besked er blevet sendt.