Menu BUTIK
 • Dansk
  • English
  • Swedish
  • German
  • Finnish
  • Norwegian Bokmål

Jagthunde

Sikkerhed til din jagthund – og en mere effektiv præstation

Skoven dufter af fugtigt mos og hunden ved, at det er tid! Måske er det begyndelsen på rådyrjagten? Hele jagtholdet står klar på en tåget morgen, jægerne har deres Winchester 308ere, de ivrige hunde venter, alt er klar til kamp og alle håber på at fange den første elg? At jage elge er en lidenskab, et kald, en afhængighed, og for mange elgjægere er det en hel livsstil.

Andre jægere har det sådan, at der bare ikke er noget, der kan måle sig med at gå på jagt nær en sø på en frossen vinterdag, at skyde en and og få sin hund til at svømme ud i det iskolde vand for at hente gevinsten og svømme tilbage til land med anden i sin mund. Er du den jæger, der er ansvarlig for at finde såret vildt ude i midten af ingenting? Er der et såret vildsvin et sted, og du har virkelig brug for at vide, hvor dine hunde befinder sig? I alle disse tilfælde vil du være bedre rustet med en MiniFinder Atto.

 

 

At være jæger er en lidenskab. Og lad os se det i øjnene: Alle seriøse jægere forstår og værdsætter fordelene og gevinsterne ved at have en jagtkammerat med fire ben. Fuglehunde, sporhunde, pointere – dygtige, modige hunde, der ikke tøver, når de støder på et vildsvin eller en bjørn. Nogle gange går alt som planlagt, andre gange må man vente længe i regnen. Når regnen er overstået, så kommer myggene. Og pludselig få hunden færden af en fasan eller en hjort. I mange af disse situationer er en GPS-tracker til stor gavn. Når den sidder på en hund under jagten, er denne nye og robuste letvægts GPS-tracker absolut uundværlig. Lige den slags trackere, du finder på MiniFinder. MiniFinder Atto er en af markedets mindste og mest robuste GPS-trackere. Her er nogle af funktionerne:

Konstant kontakt

Overhør-funktionen giver dig mulighed for at høre, hvad der foregår omkring din hund, og om der er sket noget. Hvis hunden er ude af syne, kan denne funktion give dig meget information om situationen, og jeres samarbejde kan blive mere effektivt. Dual-audio-funktionen gør det muligt at give basale kommandoer til din hund (tovejskommunikation). Der er mange eksempler på hunde, der har lært at adlyde fjernopkald.

Hvor er hunden?

Nogle hunde burde omtales som “jagthoveder”. Når først næsen har fundet duften, er der kun en tanke i hovedet på hunden – hold dig til sporet – og væk er den! Det er her, du vil opdage, at MiniFinder Atto er uundværlig. Hvis jagtinstinktet tager over, og din hund forsvinder, kan du se på kortet i appen præcist, hvor den er. Det kan spare dig for mange timers søgning, når du allerhelst bare vil hjem. Du kan også se, hvilke områder, din hund har dækket, hvor langt han er gået, og hvornår, i en log. Måske har du gået runden før. Fulgte hunden elgens sædvanlige sti, eller har han lavet en ny? For officielle beskyttelsesjægere gør MiniFinder Atto det nemt at følge hunden, selv i mørkt og ujævnt terræn. I nye omgivelser, hvor hverken du eller hunden er stedkendte, bliver det også lettere.

Alarm

En god jagthund er en dyrebar ven, som det har kostet mange timer at træne op. Det gør GPS-trackeren MiniFinder Atto til en rigtig god investering. Angiv de såkaldte geo-fences (geografiske “hegn”) på kortet i appen, dvs. markér de områder, som hunden skal holde sig indenfor. Hvis hunden krydser disse “hegn”, modtager du straks en alarm på din mobil. Hvis der er sket noget. Hvis hunden er forsvundet ind på naboens jagtområder eller er røget ind i en forkert kamp, hvis hunden er blevet stjålet, sidder fast, er såret eller er trukket væk, så er det let at se på kortet, hvor hunden er gået hen.

Til flere brugere

Hvis du ønsker det, kan flere personer anvende appen på samme tid og se, hvor din hund er, i realtid. Alle i familien, hundeføreren, medejeren, jagtlederen mv. Hundens hverdag bliver generelt mere sikker, især under en jagt.

Hold kontakten

Din besked er blevet sendt.