Menu BUTIK
 • Dansk
  • English
  • Swedish
  • German
  • Finnish
  • Norwegian Bokmål

Hunde

Sikkerhed og mere frihed til din hund

MiniFinder Atto giver din firbenede ven mere sikkerhed og frihed.
Med MiniFinder Atto, en af markedets mindste, letteste og mest robuste GPS-trackere, på bare 7 centimeter i diameter, bliver livet med din hundeven sikrere, sjovere og lettere.

Hunde er vandrende nomader, de fører os ejere ind i skoven og ud på markerne, gennem byer, parker og landskaber, til steder, hvor folk der ikke har en hund sjældent kommer. Som ejere får vi motion, lever længere (ca. 10 år) og bliver sundere end dem, der ikke har en hund. Børn, der vokser op med hunde, har mindre tendens til at få allergier. Oplevelsen af en hunds ubetingede kærlighed kan gøre enhver glad!

Vil du give din hund muligheden for oftere at løbe løs i skove og andre egnede områder? Vil du gerne kunne holde øje med din hund, når han er løbet ud på et eventyr i skoven, hvis der nu skulle ske noget? MiniFinder Atto er løsningen.

Konstant kontakt

Er din hund alene hjemme? Er den i bilen? Er den ude af syne? Med MiniFinder Atto kan du høre din hund, når du vil, for at kontrollere om der er sket den noget – og du behøver ikke løbe rundt i skoven og kalde på den. Grundlæggende kommandoer til din hund via tovejs-lydfunktionen er nok. Hvis hunden kan lide agility, kan det gøre jeres samarbejde mere effektivt. Der er mange hunde, der lystrer på fjernopkald, når de bærer en MiniFinder Atto.

Hvor gik hunden hen?

Hvis lysten til eventyr bliver for overvældende, og din hund forsvinder, så kan du se på kortet i appen præcis hvor, din firbenede ven bevæger sig hen. Du kan også se, hvilke områder, din hund har dækket, hvor langt han er gået, og hvornår. Gik hundelufteren virkelig en tur på 5km med den? Alle ture bliver gemt i en log. Er hunden begyndt at tage på længere ture rundt i skoven? Står hunden det samme sted på kortet i længere tid, så der måske er sket noget? Når det er så nemt at følge hundens bevægelser på kortet, kan du roligt lade dit kæledyr løbe lykkeligt rundt på en helt ny måde og få meget mere motion – og stadig være i kontrol.

Alarm

Indsæt såkaldte geo-fences (geografiske “hegn”) på kortet, dvs. markér de områder, der er sikre. Hvis hunden krydser disse “hegn”, modtager du straks en alarm på din mobil. Praktisk, hvis der sker noget, for eksempel hvis hunden forsvinder (bliver stjålet eller bare hopper op i en andens bil). Du kan også få en alarm, hvis hunden forsvinder på et bestemt tidspunkt, for eksempel om natten, eller hvis han løber væk fra sin hundelufter. Kombineret med overhøringsfunktionen og kortplaceringen er det også lettere at hjælpe hunden hurtigt, hvis den bliver såret.

For flere brugere

Appen kan bruges af flere personer samtidig til at se, hvor den vandrende eller mistede hund er blevet af. Alle i familien, kennelejere med vilde hvalpe og mange hunde, professionelle hundeluftere, hvis du har et redningshjem til hunde eller hvis dine venner passer hunden, når du er væk. MiniFinder Atto giver større frihed til jer alle, ikke kun til hunden. Det er som om, din hund pludselig er blevet koblet op på skyen. MiniFinder Atto større frihed til jer alle, ikke kun til hunden. Det er som om, din hund pludselig er blevet koblet op på skyen.

Hold kontakten

Din besked er blevet sendt.