Menu BUTIK
 • Dansk
  • English
  • Swedish
  • German
  • Finnish
  • Norwegian Bokmål

Hest

Forbind din hest med skyen

Med MiniFinder Atto, en af markedets mindste, letteste og mest robuste GPS-trackere, kan du forbinde og holde styr på din hest med en app på din mobil eller computer via internettet. Din hests liv bliver meget sikrere, og du kan slappe lidt mere af.

Heste er kloge og nysgerrige mestre i at flygte. Med MiniFinder Atto kan du drage fordel af helt nye teknologiske muligheder for at holde styr på din hest når som helst. Hvor den er, hvor den har været, og om der er noget galt med den. Det giver ekstra sikkerhed til forældre, der har unge hesteentusiaster i familien, såvel som for dig, der er en professionel staldchef eller rytter.

Ja, selv dig, der er medejer af en konkurrencehest, kan få en helt ny oplevelse. Der kan ske meget med en hest, på marken, i stalden, i konkurrencer og i skoven. Det kan vise sig at være værdifuldt altid at kunne sikre dig, at din hest har det godt!

 

Konstant kontakt

Du kan overhøre hvad der sker i marken eller i stalden, og du kan give basale kommandoer til hesten ved hjælp af tovejskommunikation. Hvis hesten er løbet væk fra dig, kan du høre om der er trafiklyd i baggrunden, eller om hesten er skadet.

Hvor er hesten?

Hvis hesten pludselig er væk, så kan du se på kortet i appen præcis, hvor den er blevet af. Du kan også se, hvilke områder, hesten har dækket, hvor langt, og hvornår, i en log. Det kan også være nyttigt til at følge den daglige træning. Hvis der er unge ryttere i familien, som godt kan lide at ride en tur i skoven eller på landet, kan du som forælder eller rideinstruktør se på kortet og finde ud af, hvor hesten (og rytteren) er. Og hvis der sker noget, så er det nemt at finde dem begge.

 

Alarm

Indsæt såkaldte geofences (geografiske “hegn”) på kortet, dvs. markér de områder, der er sikre. Hvis din hest krydser disse “hegn”, modtager du straks en alarm på din mobil. For eksempel hvis hesten slipper ud af stalden, bliver stjålet eller undslipper fra et indhegnet areal.

For flere brugere

Hvis du tillader det, kan flere mennesker have appen på deres telefoner eller computere på samme tid og dermed se kortet og overhøre i realtid, om alt er ok med din hest. Familiemedlemmer, staldchefer, rideinstruktører, andre ryttere og hjælpere. Med MiniFinder Atto får i alle bedre styr på hesten. Og du kan føle dig sikker på, at din firbenede ven er mere sikker end nogensinde!

 

 

Hold kontakten

Din besked er blevet sendt.