Menu BUTIK
 • Dansk
  • English
  • Swedish
  • German
  • Finnish
  • Norwegian Bokmål

Professionelt plejepersonale

Konkurrencemæssige fordele indenfor sundhedsbranchen

Moderne personlig alarm

MiniFinder Pico er en lille personlig GPS-tracker, som kan give konkurrencemæssige fordele til progressive virksomheder indenfor sundhedsbranchen.

Hjemmebesøg til flere patienter, ældre, og fysisk eller på anden måde funktionshæmmede mennesker, kan udføres mere effektivt og alligevel på en måde, der giver dine kunder større frihed og mere sikkerhed. Også perfekt til overvågning af plejehjemsbeboere.

Den autoriserede omsorgsperson kan oprette forbindelse til enhver brugers GPS-tracker via en brugervenlig app i smartphonen og modtage alarmer, automatiske faldalarmer og/eller etablere online-kontakt.
 

Position

Takket være GPS-sporingen kan du se præcis, hvor MiniFinder Pico-brugeren befinder sig. I en brugervenlig app til computer og smartphone kan du indsætte et såkaldt digitalt hegn (geofence) på et kort og dermed definere sikre områder eller ruter. Du kan også GPS-spore MiniFinder Pico-bæreren præcist på kortet, døgnet rundt.
 

Alarm

Med MiniFinder Pico modtager du straks en automatisk alarm, hvis brugeren er faldet, og den sendes direkte til din smartphone eller til en alarmcentral. Både til professionelt plejepersonale og til familiemedlemmer. På enheden er der også en alarmknap, som MiniFinder Pico-brugeren kan trykke på, hvis der er sket noget.

Kommuniker

Med MiniFinder Pico kan du kommunikere direkte med din patient eller plejer. Hvis MiniFinder Pico-brugeren ikke åbner døren, når du kommer, kan det spare tid. Og brugeren kan føle sig meget sikker – ved at kunne ringe efter hjælp, når det er nødvendigt.
 

Multi-kontrol

Flere autoriserede brugere kan have appen installeret med adgang til at se, hvor MiniFinder Pico-brugeren befinder sig, sundhedspersonale, plejepersonale, familiemedlemmer og andre.

Hold kontakten

Din besked er blevet sendt.