Menu BUTIK
 • da
  • en
  • sv
  • de
  • fi
  • nb

Om os

En IoT-virksomhed med banebrydende ekspertise

 

MiniFinder er en IoT-virksomhed med banebrydende ekspertise indenfor smart GNSS-teknologi. Vores virksomhed er baseret på selvudviklede produkter kendetegnet ved deres kvalitet, unikke design og store præcision i småt format.

 

Virksomheden blev grundlagt i november 2012 i Växjö, Sverige, med drømmen om at udvikle teknologi, der hjælper virksomheder med at optimere og strømline deres flåde gennem positioneringsteknologi. I dag er vi en stadig voksende virksomhed, der leverer omfattende løsninger inden for digital sundhed, sikkerhed, køretøjer, værdigenstande og dyr.

 

Positionering er blevet en del af vores hverdag.

Når vi leder efter virksomheder og deres fysiske placering, søger vi efter dem på internettet. Når vi planlægger vores ferie, kigger vi efter hoteller, igen på internettet. En GPS-navigator har i lang tid været vores hjælpende hånd på ukendte veje.

 

Udover at give positionsoplysninger kan vores produkter også sende statusdata fra den sporede genstand. Data sendes trådløst til vores server, som behandler data i realtid og udstiller værdifulde oplysninger om genstanden ved hjælp af en korttjeneste på mobil, tablet eller computer.

 

En MiniFinder GPS Tracker angiver minimum fire grundlæggende variabler i realtid: position, hastighed, højde og retning. Der er også yderligere sensorer så som en faldsensor, bevægelsessensor, og digitale indgange og udgange. Dette er et komplet IoT-produkt til følgende anvendelser:

 

Vores mål er at blive markedsledende indenfor udviklingen af GNSS-produkter til professionel brug. Vi vil fortsætte med at udvikle brugervenlige produkter af høj kvalitet, som er blandt det ypperste indenfor moderne teknologi.

 

 

Hold kontakten

Din besked er blevet sendt.