Menu BUTIK
 • Dansk
  • English
  • Swedish
  • German
  • Finnish
  • Norwegian Bokmål

Om os

MiniFinder Sweden AB er et IOT-selskab med avanceret ekspertise inden for smart GNSS-teknologi. Vores forretning er baseret på proprietære produkter, der er karakteriseret ved kvalitet, unikt design og høj præcision i et lille format. Virksomheden blev startet i Växjö, november 2012 med en drøm om at udvikle teknologi, som hjælper virksomheder med at optimere og strømline deres bilpark gennem positioneringsteknologi. I dag er vi et stadigt voksende firma, der tilbyder omfattende løsninger inden for e-sundhed, køretøjer, aktiver og dyr.

Positionering er blevet en del af hverdagen. Hvis vi leder efter virksomheder, butikker eller boliger, kommer vi til et kort. Hvis vi planlægger en ferie og søger et hotel, ser vi igen på et kort. GPS-navigation har længe været en selvfølge og “en hjælpende hånd” på ukendte veje.

Udover positionering sender vores produkter sensorværdier fra den aktive enhed. Oplysningerne sendes trådløst via mobilnetværk til vores server, der behandler indgående data i realtid. Den værdifulde information er præsenteret i korttjenesten MiniFinder GO og kan vises på din mobil, tablet eller computer.

En MiniFinder GPS Tracker sender mindst fire grundlæggende variabler i realtids positionering: Position, Hastighed, Højde og Retning. Afhængigt af produktet er der også drålesensorer, bevægelsesfølere, digitale indgange / udgange mv. Vores højtydende IoT-produkter omfatter: følgende anvendelser:

Vores mål er at blive markedsleder i udviklingen af ​​GNSS produkter til professionel brug. Vi vil fortsætte med at designe brugervenlige produkter, der er i spidsen for ny teknologi.

Hold kontakten

Din besked er blevet sendt.